Glas Javnosti

Najzgodniji POLOŽAJI ZA SEKS NA BRZAKA u prazničnoj gužvi

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Tokom praznika možete biti u gužvi – možda imate goste na nekoliko dana, ili vam stalno neko dolazi i stalno negde idete i prosto nemate dovoljno vremena za intimna druženja sa partnerom.

Koliko god se radovali gostima i druženju, ne stižete da se radujete jedno drugom, a praznična dinamika može biti vrlo stresna. Seks nabrzaka je idealan način da se oslobodite stresa, dok se istovremeno uključujete u užurbanu i uzbudljivu atmosferu, a i stvara zaverenički osećaj, koji će vas grejati svaki put kad se pogledate i razmenite osmehe. Imaćete slatku zajedničku tajnu – i želećete da je ponovite.

View this post on Instagram

A post shared by @atyourtaste

Seks nabrzaka možete izvesti u bilo kom prostoru, u kome možete ukrasti nekoliko trenutaka privatnosti, a ovo su najbolje poze u kojima ga možete praktikovati.

Kako da praktikujete seks nabrzaka u duhu praznika

Santa’s Little Helper – za sedeći seks nabrzaka

Zavucite se u ostavu, kupatilo, vešeraj – bilo gde, gde partner može stabilno da sedne (na stolicu, sanduk, stepenik) i izvedite seks nabrzaka bez svlačenja – samo spustite i podignite odeću, kako biste omogućili pristup. Partner treba da sedi raširenih nogu, dok mu se vi smeštate u krilo okrenuti leđima, sa skupljenim nogama. Ako nemate za šta da se pridržite i oduprete, oslonite te dlanovima na partnerova kolena.

The Open Sleigh za intenzivne orgazme

Sanke se izvode tako što se oslonite na ruke i kolena, s tim da se spustite na stomak, dok vam partner prilazi sa leđa klečeći i podiže vaše noge, oslanjajući ih na svoje kukove. Da bi vam bilo udobno, potrebno je nekoliko jastuka ili smotano ćebe, da oslonite gornji deo tela. Ovo može biti krakta i intenzivna vožnja, koja dovodi do eksplozivnog orgazma.

Deck The Halls za seks nabrzaka u hodniku

Stojeći položaji su idealni za seks nabrzaka, posebno kada ste u večernjoj haljini. Naslonite se na zid i elegantno je zadignite i podignite nogu koju ste oslobodili od čarape i veša, dok se partner smešta u prostor koji ste mu napravili. Ako ste u štiklama, još bolje – partner će imati bolji pristup, a to može napraviti uzbudljivu razliku.

Praznični pseći stil

Odeća i pristupačnost su dva ključna faktora za seks nabrzaka, tako da je stojeći pseći stil takođe vrlo praktičan. Nađite zgodno mesto da se naslonite i isturite zadnjicu i zauzmete stabilan položaj, dok partner manevriše iza vas. Ovo je vrlo uzbudljiv prizor za muške oči, a i sama ideja da se negde dohvatite na brzinu je vrlo uzbudljiva, tako da ćete oboje ići direktno ka cilju. Možete biti iznenađeni kako vam uopšte ne treba priprema i kako možete i sami doživeti orgazam – nabrzaka.

The Stocking Stuffer

Potrebna vam je ravna površina i sposobnost da podignete noge na partnerova ramena, a da ne ležite, već se oslanjate na ruke (dlanove, ili laktove) i partner vas pridržava. Najbolje je na ivici stola, kuhinjskog pulta ili druge stabilne ravne površine. Partner stoji i može slobodno da manevriše, dok vi održavate ravnotežu u položaju za duboku penetraciju, koji vam može pružiti ogromno zadovoljstvo.

The Elf On The Shelf – seks nabrzaka bez penetracije

Za seks na brzaka nije obavezna penetracija. Možete jedno drugom pružiti masturbaciju istovremeno, ili oralni seks, naizmenično, u bilo kom mračnom ćošku, u kome možete da se naslonite na zid, ili sednete na nešto stabilno. Za ovu igru je dovoljno da omogućite pristup genitalijama – samo pomerite gaćice u stranu i dozvolite partneru da se poigra vašim klitorisom, prstom ili jezikom. Ako vam to nije dovoljno, ovu igru vrlo lako možete izvesti „do kraja“ u nekom od prethodnih stojećih položaja.

Glas javnosti 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR