Glas Javnosti

Najnovije studije pokazale da su muškarci koji nemaju mnogo novca bolji u krevetu

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Žene rekle šta misle o muškarcima koji nemaju novac

Većina muškaraca osuđuje žene da imaju seks sa nekim muškarcima samo zbog novca, a najnovija studija to apsolutno demantuje!


Rezultati ovog istraživanja pokazali su da žene misle da muškarci koji imaju manje novca su mnogo bolji ljubavnici od onih koji ih imaju više.Objašnjenje koje daju autori ove studije nije nelogično, mada ne bismo išli toliko daleko da ga proglasimo pravilom.

Dakle, evo šta oni kažu... Navodno, muškarci koji nemaju previše novca, nemaju ni veliki izbor "aduta" kojima bi privukli žene - ako uzmemo u obzir da živimo u dobu u kom se materijalno izuzetno ceni. Pa tako, siromašniji biraju druge načine da zaintrigiraju i zdrže pažnju suprotnog pola - ili su izuzetno duhoviti ili sjajni u krevetu. A najbolje i jedno i drugo!


Istraživanje neprofitabilnog istraživačkog centra iz Vašingtona "Pew Research Center" je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima bolji u krevetu, ali nije to sve. Ispostavilo se i da su emotivno zreliji i verniji od onih kojima je novčanik nabrekao od količine keša i kartica.

Foto: pexels

Manje para - više sreće

Rezultati istraživanja potvrđuju da što je u vezi manje para - to je više sklada, vernosti, sreće, ali bogami i or*azama! Sa ovom teorijom se slaže i profesor Adam Galinski sa Univerziteta Čikago Nortvestern koji kaže da su siromašniji muškarci manje dvolični, manje lažu u odnosu na bogate. Oni koji imaju prosečna primanja su u globalu mnogo ljubazniji prema nepoznatim ljudima, daleko su raspoloženiji za nova poznanstva, a i više se smeju pri kontaktu sa strancima.


Očekivano, oni koji su boljeg imovinskog stanja su daleko grublji, arogantniji jer smatraju da ne moraju da se "ulizuju" nepoznatima, navodi magazin "Psychological Science". Oni koji su "praznih džepova" traže svoju priliku i otvorena srca pristupaju drugim ljudima. Takođe, u čaospisu "Journal of Applied Psychology" je objavljeno da su uspešni muškarci skloniji da omalovažavaju svoje partnerke, smatrajući ih u svakom pogledu slabijim od sebe, dok ih manje uspešni više podržavaju, kako poslovno, tako i privatno.

Glas javnosti/E01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR