Glas Javnosti

Najčešći razlozi zbog kojih udata žena vara

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Kada udata žena prevari muža, obično na površinu isplivaju porodični problemi, svađe, nerazumevanje i na kraju manjak posvećene pažnje. Kao jedan od glavnih razloga zbog kojeg se žena odluči na prevaru jeste i nepostojanje privlačnosti među supružnicima.

Još jedan od mogućih razloga prevare može biti i veliko razočarenje u partnera. Žene žele da svom muškarcu uvek budu privlačne. Ako im muškarac ne posvećuje prekopotrebnu pažnju, one je često potraže na nekom drugom mestu – u zagrljaju drugog čoveka. Ako je nova ljubav pažljivo sluša i pruži joj rame za plakanje, sasvim sigurno će ženu i osvojiti. Onaj koji u ženi ume da uzburka osećanja i probudi emocije, pokrene u njoj nešto nedokučivo i potstakne je da se oseti svojom, onakvom kakva je nekada i bila, na dobrom je putu da je osvoji i veže za sebe. Žene nikako ne padaju na vulgarnost i perverziju, već u drugom muškarcu traže ono što u svom mužu ne mogu naći. Još ako je podstakne da o njemu razmišlja kao o osobi sa kojom može biti intimna, velike su šanse da se žena odluči na prevaru. 

Problem u braku nastaje onda kada muškarac ženi ne posvećuje dovoljno pažnje koliko bi ona želela. Nije mu više privlačna, posebno ako je rađala. Ako joj ukaže na nedostatke njenog tela, kojih je ona naravno svesna, žena će čekati da se pojavi neko kome to neće smetati, neko ko će joj pokazati da je lepa onakva kakva jeste. Žena prevarom stavlja sve na kocku: porodicu, brak, prividnu sreću. Zarad kratkog zadovoljstva na emotivnom i seksualnom planu, neke žene ne prezaju ni od čega. Tada brak puca, a one su okarakterisane kao preljubnice i bludnice. Međutim, niko ne postavlja pravo pitanje, šta je dovelo do prevare. I šta je sa situacijama kada muškarac prevari ženu? Muškarcu se prašta, a ženi ne. Bilo kako bilo, uvek je najbolje reći istinu nego mučiti sebe i druge.

(Izvor: Srbija Danas)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR