Glas Javnosti

Najčešće greške koje žene prave prilikom SEKSA!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Zašto? Pre svega jer monotonija ubija romantiku!

Jedna ista poza, jedan isti prostor i kompletan koncept seksa koji se godinama ne menja, mogu da budu razlog raskida veze ili čak razvoda braka. Ukoliko je nekvalitetan, seks postaje dosadan, a samim tim ako nema intimnosti među partnerima, njihovo međusobno interesovanje iščezava.

Često se međutim dešava da žene u toj svojoj želji, da promene nešto i budu bolje za svog muškarca prave veće greške, od onih koje su ih dovele do situacije u kojoj su trenutno. Muškarci su u većini slučajeva vrlo tihi kada je reč o smernicama koje treba da daju svojim lepšim polovinama, ali kada ih neko objektivno pita šta ne vole u spavaćoj sobi, i više su nego otvoreni. U želji da vam omogućimo da saznate koje greške se smatraju pretećim po jednu vezu, sastavili smo spisak najčešćih ženskih grešaka u krevetu. Obratite pažnju na to šta ne treba da radite:

KADA PREVIŠE INTENZIVNO ODSKAČETE DOK STE GORE

Iako većina muškaraca u najmanju ruku rečeno – poludi, tokom poze u kojoj je devojka – do tavanice, mnogi od njih ističu kako imaju osećaj da će im naneti nepopravljivu grešku koliko snažno balansiraju svojim kukovima. Dakle, intenzivni skokovi nisu poželjni drage dame. Malo više nežnosti i oboje ćete mnogo više uživati.

PREVIŠE STE TIHI U KREVETU


 Ne postoji ništa neprijatnije od tišine u toku seksa. Ako je škripanje kreveta jedini zvuk u sobi, bez vaših slatkih uzdaha, loš utisak nakon seksa je zagarantovan. Da stvar bude još gora većina muškaraca priznaje da je spremna i da lažira orgazam, samo da bi izašla što pre iz – tihe situacije. Kada ste previše tihe drage dame, vaš muškarac ne može da zna da li vam ono što radi prija ili ne.

OČEKUJETE OD NJEGA DA SVE RADI


 Iako su muškarci u većini slučajeva spremni da podnesu težak rad u krevetu na svojim plećima, zaista su zahvalni svojim partnerkama na malom učešću. Dakle, ne očekujte od njih da rade baš sve u krevetu jer će im to vremenom dosaditi, koliko god da su zaljubljeni u vas.Jednostrano angažovanje u krevetu šalje negativne strelice ka romantičnoj vezi.

KADA ŽELITE SEKS ISKLJUČIVO U MRAKU
 

Fatalna greška koju pravi najveći broj osoba ženskog pola. U nadi da sakriju sve ono što im se ne dopada na svom telu, žene nastoje da ugase svetlo u prostoriji u kojoj vode ljubav. On zna kako izgledate, sa i bez odeće na sebi. Nemate dakle šta da krijete. On želi da vas vidi i nisu mu važne sitne nesavršenosti, koje vas toliko uznemiravaju.

IZBEGAVANJE ORALNOG SEKSA
 

Oralni seks je odavno prestao da bude tabu tema, s toga mu ne dozvolite da bude prepreka u vašem ljubavnom životu. Kada devojka ne pokazuje interesovanje za oralni seks, u bilo kom pravcu, muškarac vremenom počinje polako da gubi interesovanje za intiman kontakt s njom.

PRAKTIKOVANJE SAMO MISIONARSKE POZE
 

Postoji toliko mnogo poza u seksu da bi se sve svelo na dosadnu misionarsku. Izazovno je samo po sebi to što dve osobe nastoje u svetu koji nudi toliko različitosti da ostanu verne jedna drugoj, da bi se stvari koje su vrlo važne za jednu zdravu vezu poput intimnosti svele na jednu pozu. Muškarci žele da vas vide iz različitih uglova, zato preskočite misionarsku pozu i potražite neku uzbudljiviju.

(Glas javnosti/Ženski magazin)

 

 

 
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR