Glas Javnosti

Može li se verovati muškarcu ili važi ona: jednom preljubnik, uvek preljubnik?

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Kada vam vaš dragi često govori o nekoj ženskoj osobi i u tome ne vidi ništa loše, vreme je da se zapitate da li on često razmišlja o njoj. Da li vas sa njom poredi ili je čak njome i opsednut?

Muškarci su skloni prevarama i češće su oni ti koji su neverniji od žena. Ipak, neki to čine iz osvete, povređene sujete, ponosa, a neki iz zabave. Mnogi muškarci, poput lovca svoj plen traže bilo gde i bilo kad. Njima je takav način života sasvim normalna stvar. Mnogi iz puke dosade i sticajem okolnosti neplanirano provedu noć sa drugom ženom. Pa, da li je onda u muškoj prirodi da varaju?

Pretpostavlja se da do preljube dolazi u 25 % dugih veza, a razlozi su svakojaki, od nezadovoljstva, inata do čiste dosade. Mnoge žene pod prevarom podrazumevaju seksualne odnose, ali, šta je sa drugim vrstama neverstva? Šta kada je vaš partner emotivno udaljen od vas, a misli su mu okupirane drugom ženom koju čak i vama pominje i o njoj priča sa divljenjem?

Takođe, intimni dodiri, poljupci, oralni seks neke žene smatraju prevarom. Postavlja se pitanje da li će muškarac koji je priznao neverstvo svojoj ženi ponovo učiniti isto i da li mu treba oprostiti ovu „grešku“. Ako je muškarac bio neveran i to priznao, a vi mu oprostili, vrlo je moguće da će on ponovo učiniti isto, jer zna da ste mu ve jednom progledali kroz prste. Još ako ste u braku i vezani ste decom, sramotom koju bi razvod doneo, ili iz bilo kog drugog razloga ne želite da napustite preljubnika, vi ste sami to odabrali. Moraćete da se pomirite sa činjenicom da će se vaš partner s vremena na vreme upuštati u ovakve avanture.

(Izvor: Stil)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR