Glas Javnosti

MLADIĆI SU LUDI ZA STARIJIM ŽENAMA: Ovo je 5 razloga za to!

Ljubav
Autor: Glas javnosti/espreso

Osim toga, reč brak, gotovo da starije dame ni ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.

Naše društvo još uvek je sklonije da odobri vezu starijeg muškarca i mlađe partnerke, ali poslednjih godina sve više je parova u kojima je situacija obrnuta.

1. Zrelost i iskustvo Zrelost i samopouzdanje koje starije dame unose u vezu muškarcima stvara osećaj komfora, te s njih ‘skida’ obavezu da u svim situacijama prednjače i preuzimaju inicijativu. Mlađe žene sklone su menjaju mišljenja što muškarci često ne vole, dok one starije rukovode vezom poput dobrim poslovnim projektom. S obzirom na velika životna iskustva neguju slobodu i razvoj mlađeg partnera u vezi.

2. Faktor zabranjenog voća Naše društvo još uvek nije sklono odobravanju veze mlađeg muškarca i starije partnerke, obrnuta situacija puno je prihvatljivija. Ali upravo taj element zabranjenog voća kod muškaraca stvara dodatnu potrebu za probanjem novog. Naime tendencija ljudi je da više žele ono što ne mogu lako imati.

3. Nezavisnost i neopterećenost brakom Većina starijih žena realizovana je u poslovnom i finansijskom smislu, što u potpunosti skida teret s partnera koji inače ima pritisak od očekivane brige za životne obaveze. Muškarci ističu kako se bez pritiska partnerke lakše realizuju, tačnije na ovaj način sebi uspevaju da odgode trenutak preuzimanja odgovornosti. Osim toga, reč brak, gotovo da starije dame ni ne spominju, što naravno muškarcima odgovara.
Happy mother looking at her adult son stock photo

4. Smirenost i konkretnost Poznato je kako muškarci ne vole da komplikuju, posebno kada je reč o svakodnevnim sitnicama, starije dame vode se istim. Reč drama gotovo da ne postoji u njihovom ponašanju, one i u stresnim situacijama uspevaju da ostanu smirene i sačuvaju energiju za konkretno rešavanje problema.

5. Neosporne veštine u krevetu Iskustvo je moć znanja, pa je kod prednosti starijih dama važno istaknuti i njihove ljubavne veštine. Sloboda i samouverenost presudni su faktori i kod igri pod čaršafima, starije dame odavno su prerasle nesigurnost oko izgleda, opterećenost novim i neisprobanim što je naravno posve opravdano za svaku mladu ženu. Osim toga muškarcima pored sebe imponuje da imaju takvu dominantnu ženu kojoj baš oni mogu da udovolje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR