Glas Javnosti

KAKO IZGUBITI RAZUM U KREVETU Mirisi koji vašeg muškarca mogu da dovedu do ludila

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ako tragate za načinima kako da začinite stvari u spavaćoj sobi i učinite da vaš dugogodišnji partner ponovo izgubi razum za vama možda ova lista koju smo sastavile stiže u pravi čas.

Nikada ne bi ni pomislile da ove mirisne note izazivaju brži protok krvi u muški polni organ, tako da slobodno se poslužite trikovima i onda se pravite potpuno lude kada vaš frajer počne da se prema vama ponaša kao kad vas je upoznao.

Pomorandža
Paklena pomorandža zaista može da zapali stvari u spavaćoj sobi! Još jedan plus je što je ova voćka izuzetno zdrava pa možete slobodno da pojedete jednu dnevnu u njegovom prisustvu, pažnja će biti potpuno na vama celog dana.


Zelene jabuke
Još jedna zdrava poslastica koja ima efekat podizanja uzbuđenja. Potrudite se da zavodljivo grickate komadiće jabuke u njegovom prisustvu i samo posmatrajte kako počinje nervozno da se vrpolji i odjednom ima mnogo više interesovanja za vas.

Krofne
Mana ovog slatkiša je što goji, ali ne možemo da primetimo koliko će koje kilo viška biti potpuno nevažno kada pored sebe budete imale tipa koji je do ušiju zaljubljen u vas, a nema pojma šta ga je snašlo.


Čokolada
Vekovima star afrodizijak, ima isti efekat po vas kao i po samu sebe. Vaš muškarcu neće biti dovoljno ni jednog ni drugog.

Pica sa mnogo kačkavalja
Ovaj miris nas je sve ostavio začuđene, ali izgleda da je pravo vreme da sebe i svog partnera počastite pravom romantičnom večerom - u krevetu sa velikom picom punom kačkavalja.

Vanila
I ovo možete skoro istog sekunda da proverite na terenu, ako nemate parfem koji sadrži ove mirisne note, možete se poslužiti i ekstraktom vanile koji koristimo za kuvanje, kanite vrlo malo i uživajte u zaljubljenim pogledima jačeg pola.


Miris lavande 
U nedavnoj studiji koju je sproveo The Smell and Taste Treatment and Research Foundation of Chicago, ova dva scenarija zajedno su dovela do najvećeg povećanja (40 procenata) protoka krvi u penisu kod muških dobrovoljaca. Kupite mirišljave sveće sa ovom aromom i upalite ih nekoliko minuta pre nego što će vaš partner kročiti u stan. Odjednom neće znati šta ga je snašlo, a vi uživajte u plodovima svoje domišljatosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR