Glas Javnosti

Kako vas ljubi partner? Saznajte značenje poljubca

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ako vas simpatija poljubi u ruku, brzinski poljubi u obraz ili pošalje poljubac, to nije isto a poznavanje značenja svakog poljupca otkriva namere drugih ljudi.

1. Poljubac u usne - Istinski ceni vašu ljubav

Brzi, suvi poljubac, često zatvorenih usta, zapravo je način na koji se osobe u ljubavnoj vezi pozdravljaju na dolasku i odlasku. Ako vas partner na ovaj način ljubi i kod kuće, gde to niko ne vidi, to je znak da ste postali bitan deo njegove rutine i života. Ako vas tako ljubi u javnosti, to je dokaz da je ozbiljan kada je u pitanju vaša veza.

2. Francuski poljubac - Očaran je vama, u potpunosti

Kada vas muškarac poljubi na ovaj način, posebno kada svojim rukama obuhvati vaše lice, bez obzira na to da li je svestan toga ili ne, otkriva vam koliko je očaran vama. Na taj način pokazuje vam i koliko ste mu privlačni.

3. Poljubac u stomak - Prijatno mu je s vama

Ako vas muškarac poljubi u stomak, to znači da se oseća sto posto prijatno u vašem društvu i da veruje da se i vi osećate tako.

Nije svaka osoba 100 posto zadovoljna izgledom stomaka pa vam muškarac koji vas poljubi tamo na neki način i zahvaljuje jer delite svoju ranjivost s njim. Takođe, poljubac u stomak može da ima i mnogo ozbiljnije značenje – ono da može da zamisli da imate dete zajedno.

4. Poljubac u vazduhu

Poljubac u vazduhu više je pozdrav nego romantičan gest, a mogu potpuno platonski da ga razmjene čak i prijatelji i članovi porodice. To se događa kada dvoje ljudi napuće usne kao da će da se poljube, a zatim “poljube” vazduh uz obraze druge osobe.

5. Poljubac kraj oka - Zaista vas ceni

Poljubac kraj oka možda vam se može učiniti čudnim jer se, između ostalog, oko obično ne smatra erogenom zonom. Ali i u ovom poljupcu mogli biste istinski da uživate jer je on gest ljubavi i uvažavanja vašeg partnera.

6. Poljubac u grudi - Želi seks s vama

Ovako intimnim poljupcem muškarac vam pokazuje da je pažljiv, ali i iskusan. Želi da uživate u svakom poljupcu koliko i on, kao i u svemu što će se dalje događati.

7. Ljubavni ugriz

Shvatite ovde izraz “ugriz” vrlo uslovno, smatrajte ga više grickanjem. Ako želite da začinite francuski poljubac, pokušajte nježno da grickate usne svog partnera ili nježno povucite usnu zubima. Samo polako i nježno kako na kraju niko ne bi bio povrijeđen.

( Glas javnosti )

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR