Glas Javnosti

KAKO DA ZNATE DA JE VAŠ PARTNER PRAVI: Par trikova za savršen odnos bez trzavica

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ako planirate da provedete život sa svojim partnerom, razumevanje i međusobno poštovanje osnovnih vrednosti je neophodno

Od suštinske je važnosti da komunicirate i razgovarate o vašim individualnim vrednostima i uverenjima kao što su religija, porodična dinamika, rituali itd. Možda se ne slažete uvek, ali morate da poštujete stavove onog drugog i jako je bitno da pre početka ičega ozbiljnog budete upućeni u međusobne vrednosti kako kasnije ne bi bilo neprijatnih iznenađenja jer se niste dovoljno upoznali.

Jako je važno da na početku bilo kakvog ozbiljnijeg odnosa znate da li vaš parner uopšte želi decu i kada. Osećaj sigurnosti koji vam pruža saznanje da ste vas dvoje na istoj strani kada je u pitanju osnivanje porodice moglo bi olakšati stvari nadalje. Takođe bi bilo mudro da razgovarate o tome koliko dece vas dvoje želite u životu i u kom trenutku. Možda jedno od vas želi decu odmah po stupanju u brak, dok bi ovaj drugi možda želeo da odloži osnivanje porodice nekoliko godina kasnije prenosi Telegraf


Nedostatak stvari za razgovor je izazov sa kojim se većina ljudi suočava u dugotrajnoj vezi. Međutim, to ne mora biti tako. Podelite smešni incident iz prošlosti, pričajte o aktuelnim dešavanjima, filmovima, knjigama itd. To nije sve, pričati se ne odnosi samo na lepe i smešne stvari. Ako se osećate uznemireno zbog nečega, bilo bi najbolje da svoja osećanja prenesete svom partneru, a ne da očekujete da on sam razume.


Ko god je rekao da su izlasci samo za prvih nekoliko godina veze, pogrešio je. Večeri za sastanke vam omogućavaju da se fokusirate jedno na drugo i ojačate svoju vezu kao par. Zbog toga morate redovno da organizujete večeri samo za vas dvoje da biste održali tu iskru strasti. To ne mora da bude nužno izlazak ili odlazak na večeru, jednostavno se uključite u neku aktivnost zajedno. Ideja je da provedete kvalitetno vreme zajedno. Pokušajte zajedno da kuvate ili igrate društvene igre ili se čak bavite baštovanstvom ako vas to zanima.

Kada ste uznemireni, "odvođenje" besa u krevet omogućava mu da se intenzivira i preraste iz jednostavnog sukoba u nešto mnogo više. Osim toga, ljutnja može biti iscrpljujuća. Pronalaženje načina da porazgovarate o tome i neutrališete svađu u početku pojavljivanja besa pomoglo bi vam oboma da započnete sledeći dan u mnogo lepšem raspoloženju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP