Glas Javnosti

Kada shvatite ove TRI stvari znaćete sve o muškarcima

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Shvatite jednu jednostavnu stvar, ako ste se dopali muškarcu, onda će vam on to i pokazati. I verujte nam, čak i čovek koji je po prirodi veoma stidljiv i zatvoren ipak će odlučiti da razgovara sa vama i da vas upozna, ako ste mu zaista prionuli za dušu.

Ako mu se zaista sviđate - obavestiće vas o tome. 

Sve ostalo su samo vaši izgovori za njegovo ponašanje. Ako vas dugo ne zove, niti vam se javlja - ne, to ne znači da je veoma zauzet ili da samo sabira misli tako dugo. To znači da mu se jednostavno ne sviđaš mnogo. Ako te uvredi, grub je i bezobrazan, nije njegov karakter takav, to znači da vas on jednostavno ne poštuje, jer mu niste previše potrebni. Ako vas krivi za sve, nađe zamerku u svakoj sitnici, to ne znači da je samo zahtevan i da želi da vas učini još boljim. To znači da vas on ne prihvata i ne voli takvu kakva jeste.

Ako vam ne kupuje poklone, ne deli komplimente, to ne znači da je on realan. To znači da, po njemu vi niste vredni poklona, i to nema nikakve veze sa finansijama, piše Kurir Stil.

Na kraju krajeva, čak i veoma škrt i sebičan čovek će se setiti cveća i reći će vam prijatne reči, jer jednostavno ne može da ne uradi ovo ako mu se zaista sviđate.

Ali sve ostalo su samo vaši izgovori za njegovo ponašanje kada jednostavno nije zainteresovan.

Ako vam muškarac kaže "Ne želim ozbiljnu vezu trenutno" to znači "Ne želim ovu vezu sa tobom." Ako vam muškarac kaže da sada nije spreman za ozbiljnu vezu, jer je „kriza u zemlji“, „Još sam mlad za ovo“, „prvo treba da stanete na noge“ itd. , onda to znači da vi jednostavno niste oni zbog kojih je spreman da preuzme takvu odgovornost. 

Da, tužno je i bolno shvatiti, ali to je činjenica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR