Glas Javnosti

JESTE LI I VI MEĐU NJIMA? Ljudi ovih zanimanja najčešće vode ljubav

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Novo istraživanje sprovedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu pokazalo je da neki ljubavnici imaju daleko veću verovatnoću da će doživeti orgazam tokom seksa nego drugi, ali i da osobe koje se bave određenim poslovima više vode ljubav od drugih, prenosi Sustain Health.

Studija koju su sproveli stručnjaci za krevete i dušeke Bed SOS otkrila je da gotovo jedna od deset žena nikada ne doživi orgazam, uprkos tome što vode ljubav u proseku 3,2 puta nedeljno. Međutim, 98% muškaraca doživljava orgazam barem jednom nedeljno i imaju prosečnu stopu od 3,7 puta nedeljno.

Istraživanjem su identifikovane i profesije koje najčešće vode ljubav, kao i one koje to rade najređe. Dok oni koji rade u zdravstvu najviše vode ljubav, svake nedelje (3,6 puta nedeljno), medijski i marketinški stručnjaci najređe vode ljubav (2,7 puta nedeljno). Zanimljivo je da najviše orgazama doživljavaju umetnici i dizajneri (4,4 nedeljno).


Profesije u kojima se svake nedelje najviše vodi ljubav su: zdravstveni radnici (3,7 puta), finansije (3,6 puta), HR/zapošljavanje (3,5 puta), IT (3,4 puta) i maloprodajni radnici (3,3 puta). Uprkos tome što vode ljubav manje od ostalih profesija, umetnici i dizajneri u proseku dožive 4,4 orgazma nedeljno, što je gotovo 1,5 puta više od drugih profesija.

Pet profesija koje imaju najviše orgazama nedeljno su: umetnici/dizajner (4,4 puta), računovođa (3,6 puta), maloprodajni radnik (3,4 puta), IT (3,3 puta) i vodoinstalater/električar (3,1 puta).


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR