Glas Javnosti

Jednostavni načini da provalite da li partner počinje da vas izbegava

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Savet je svakako da je ipak otvorena komunikacija dobar način da se osigurate da znate na čemu ste.

1. Čekate vašu simpatiju nekoliko sati da vam odgovori, to bi moglo biti samo zato što se sprema da počne da vas izbegava. To ne mora biti slučaj – nisu svi ljudi u mogućnosti da brzo odgovaraju na poruke. To je samo znak koji se može, a i ne mora, ispostaviti tačnim.

2. Neko ko obično postavlja puno pitanja, a u poslednje vreme i ne pita puno, može se pokazati kao znak da više nije zainteresovan za razgovor.

3. Ako vašoj simpatiji pošaljete smešan tekst ili simpatičan mim, a oni odgovore jednostavnim „hahaha“, to bi mogao biti znak.

4. Ne vole svi da šalju duge odgovore, ali ako se osećate kao da je neko namerno neodređen, to bi mogao biti znak da planira da se „izgubi“.

5. Ako vam je partner/ka slao/la pet poruka zaredom, a sada šalje samo jednu, možda će pokušati da polako ohladi odnos. Međutim, možda je samo jednostavno zauzet/a, pa obavezno pogledajte i druge znakove.

6. Kada vidite da je vaša simpatija postavila Instagram priču, a da vam nije odgovorila na poruku može biti prilično frustrirajuće. Ako neko objavi nešto na društvenim mrežama pre nego što odgovori na vašu poruku, možda gubi interesovanje.

7. Nakon sastanka, normalno je da neko pošalje poruku u kojoj kaže da se dobro proveo . Ako je vaša simpatija to radila u prošlosti, a zatim je prestala, to može biti zato što planira da se distancira.

8. Ako ste se šalili sa vašom simpatijom preko poruka, a sada jedva razmenjujete par rečenica, to može biti znak.

9. Ako pošaljete poruku i ne dobijete odgovor, to može značiti da on/ona ili ne zna šta da kaže ili da traži način da prekine interakciju sa vama.

Ovo su sve samo nagoveštaji kako bi vaša simpatija mogla da počne da se distancira od vas – nisu definitivni znakovi. Ako razgovarate sa nekim, a mislite da počinje da vas izbegava, uvek je u redu da ga direktno pitate. 

Glas javnosti/besnopile.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR