Glas Javnosti

Jednog dana ćeš biti NAJBOLJA STVAR KOJA SE NEKOME DOGODILA

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Jednog dana bi ćete razlog zašto neko ponovno veruje. Veruje u sebe, veruje u istinsku ljubav i veruje u vlastiti potencijal i vlastitu veličinu.

Rasvetli ćete sve što je kod njih sakriveno, sva područja koja su zanemarili i sva područja za koja su mislili da ih nitko nikada neće videti. Jednog dana bićete osoba koju nko drugi traži i treba. Ujedini ćete sve o čemu su ikada sanjali. Bićete osoba za koju su mislili da nikada neće naći na ovoj zemlji. Bićete njihova ideja savršenstva. Vi ćete biti nečiji svet i oni će učiniti sve da bi vas zadržali.


Jednog dana bićete osoba koja leči nečije slomljeno srce. Bićete osoba koja ih uči ponovno se smejati i ponovno se osećati voljenima. Bićete osoba koja uzima bol. Bićete osoba koja je zacelila slomljeno srce i naučila ga kako ponovno voleti.

Jednog dana bićete razlog zašto neko ostaje. Bićete razlog zašto više ne beži. Bićete osoba zbog koje će se napokon smiriti. Učinićete ono što nitko drugi nije mogao učiniti. Bićete izuzetak od pravila. Bićete priča koju svi pričaju kad žele ponovno početi verovati u bajke. 

Jednog dana učinićete da ljubav izgleda lako i jednostavno. Neće biti dosadna. Neće biti otrovna. Neće biti jednostrana. Biće snažna, strastvena, uzbudljiva i bez imalo napora. Ljubav će biti kao lagana vožnja. To će biti prava vrsta ljubavi, koju prepoznajete samo nakon svih pogrešnih koje ste iskusili.

Jednog dana bićete najbolja stvar koja se nekome dogodila. Svakodnevno će zahvaljivati ​​Bogu na vama. Visoko će vrednovati vašu prisutnost u svom životu, jer se zbog nje osećaju živima. Pitaće se što su učinili kako bi zaslužili nekoga poput vas. Zbog vas će hodati cestom noseći najsjajniji osmeh na licu.

 
Jednog dana ćete napokon shvatiti zašto su svi ostali otišli, zašto su bili pogrešni za vas, zašto vaše veze s drugim ljudima nikada nisu trajale, jer ćete biti s onim koji u vama budi samo najbolje i zna da ste najbolja osoba za njega. Jednog dana bićete osoba koja je stigla do cilja. Znaćete da je vaša potraga gotova i da je vaš sretan završetak odmah iza ugla - izvor novipocetak.com

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR