Glas Javnosti

HOT pitanja koja bi muškarci rado postavili ženama o SEKSU ali NEMAJU PETLJU

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Često zato jer se stidimo – ili zato jer verujemo da ćemo time uvrediti partnera - neka pitanja u vezi jednostavno izbegavamo.

Koliko često žene zapravo misle na seks – i pre svega: U kojim situacijama? 

Pa, ako je verovati istraživanjima Univerziteta Ohio, onda je to 19 puta na dan (muškarci 34 puta!). Istina je sledeća: kod svake žene je to drugačije. A kada? Hm, postoji puno prilika. Kad gulimo krastavac, ližemo lizalicu… Naravno, sve su to gluposti! Na seks možemo misliti uvek i bilo gde –naročito kad ovuliramo.

Kakav je osećaj ženski orgazam?

Dobar, prokleto dobar! Teško je to objasniti rečima. Možemo da kažemo jedno: sigurno je intenzivniji od muškog. Osim toga: mi možemo više puta za kratko vreme! Nepravedno, zar ne?

 Pali li vas ako muškarac stenje?

Veoma zavisi od toga KAKO. Ako to stenjanje zvuči na urlanje onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro.

Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim?

Da, i to jako! Ako je muškarac duhovit, automatski deluje privlačno – čak i ako nema telo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja.

Kako ćemo otkriti na šta se žene zaista pale?

Ako sumnjate - onda pitajte, dragi muškarci!

Mi smo po prirodi komunikativna bića. Važi sledeće: ako gurnemo karlicu prema napred, to znači „Dobro je tako, samo napred!“, a ako se povučemo prema nazad, to znači „Ah, bolje nemoj!“.

 Koliko je dugačko zapravo kratko? I obrnuto.

Što se tiče penisa, ne postoji merenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis – i tačka! Inače dosta toga zavisi i od oblika, obima ali i tehnici. Kad je reč o trajanju seksa, onda može oboje biti dobro: kratko kao brzi vrući seks na brzaka ili dugačko kao romantična erotska igra. Od nas zavisi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP