Glas Javnosti

FENG SHUI ZA BOLJI BRAK

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Za neke ljude brak zaista može postati težak, posebno ako ne čine dovoljno da održe plamen ljubavi, ali Feng Shui vam sa time može pomoći!

Ispostavilo se da optimizacija energije u vašoj spavaćoj sobi može poboljšati mnoge aspekte vašeg života, uključujući i vaše bračne odnose.

Ne radi se samo o fizičkom izgledu sobe i stvarima u njoj. Važno je da imate emocionalnu vezu koja usklađuje vaše namere sa vašim srcem, dozvoljavajući vam da se otvorite i osetite energiju sobe. 

Uvek držite vrata zatvorena

U spavaćoj sobi ne bi trebalo da budu otvorena vrata, posebno tokom noći, kada vi i vaš supružnik odete na spavanje. Otvorena vrata su dobar znak mogućnosti, ali samo kada je u pitanju posao. To nije dobar znak za vaš lični život, jer pruža poziv za spoljne uticaje.

Nabavite odgovarajući krevet

Da biste pospešili Feng Shui energiju u braku, morate se pobrinuti da postavite krevet kako treba. Uverite se da krevet nije gurnut u ugao. Krevet treba da bude lako dostupan sa svih strana. Ovo pospešuje pozitivnu energiju i ravnotežu u prostoriji. Ovo je simbolično stvaranje jednakog prostora za vas i vašeg partnera.

Odlučite se za drveno uzglavlje ili okvir kreveta

Vaše uzglavlje i okvir kreveta igraju značajnu ulogu u optimizaciji Feng Shui-ja vaše spavaće sobe, a samim tim i vaše veze. Izaberite čvrsto drveno uzglavlje i okvir jer se element drveta odnosi na simboličnu prirodu podrške vašem telu i energiji kada spavate pored supružnika.

Ne unosite vodene elemente u spavaću sobu

Jedan od najvažnijih saveta Feng Shui-ja za romantiku bio bi izbegavanje vodenih elemenata u spavaćoj sobi. Nije čak preporučljivo imati ni malu fontanu niti akvarijum u spavaćoj sobi, jer će voda „razblažiti“ vašu ljubav.

Držite oko sebe biljke ili cveće

Biljke i cveće su oduvek bili simboli ljubavi, lepote i života i bilo bi dobro da imate malo zelenila u spavaćoj sobi ili čak i u kući. Držite ih u jugozapadnom uglu ukoliko je to ikako izvodljivo. Ne zaboravite da vodite računa o njima i uklanjate uvenule cvetove i suvo lišće redovno jer je to nepoželjan aspekt Feng Shui-ja za ljubav.

Izaberite prave boje

Boja vaše spavaće sobe mora biti kompatibilna sa Feng Shui-jem za bračne parove. Odlučite se za romantične boje, jer će one poboljšati romantični aspekt u vezi. Ružičasta ili crvena su dobre opcije. Izbegavajte upotrebu crne, braon i zelene boje u dekoraciji vaše spavaće sobe.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR