Glas Javnosti

DŽULIET HERERA je provela u celibatu 12 godina, a onda je doživela prosvetljenje: Imala sam osećaj kao da sam DEVICA

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Džuliet Herera (35) iz Australije kaže kako je obećala sama sebi da će se suzdržavati od seksa nakon putovanja u Indiju, gde je doživela određeno prosvetljenje i gde je postala "hipi devojka" koja se bavi jogom i reikijem.

"Sve se promenilo u Indiji. Doživela sam lepo iskustvo, počela da živim sasvim drugačijim životom. Prestala sam da pijem, da koristim droge, da se suzdržavam od polnih odnosa i potpuno promenila svoj karakter", ispričala je Džulijet, koja je postala poznata javnosti posle pojavljivanja u australijskoj varijatni rijalitija "Neženja".

Priznala je da joj mnogi momci nisu verovali da živi bez seksa.

"Kad bih im rekla da nema ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam da li sam dovoljno dobra, zašto niko neće da me čeka". Godine su prolazile, pet, osam, deset godina celibata", prisetila se.

Kako je vreme prolazilo, njoj su ponovo počele da se javljaju misli o partnerstvu, dečku, vođenju ljubavi. Kada je upoznala dečka i poželela sa njim odnos, zabrinula se hoće li seks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

"Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo se naviknuti na seks nakon toliko godina. I dalje se osećam kao djevojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim lekcije od prijatelja i da gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da s nekim budem gola", rekla je.

Interesantno, kaže da je gledala prijateljice kako to rade.

"Snimale su mi kako se to radi, gledala sam pokrete... i ja sam tako vežbala na podu", rekla je, a prenosi "The Sun".

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR