Glas Javnosti

DESET DRAGOCENIH SAVETA O S*KSU koje niste znali ranije!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Obogatite svoj intimni život i iznenadite svog partnera u krevetu. Ovi saveti će vam doneti nova zadovoljstva i poboljšati vaš s*ksualni život.

1. Opuštajuće kupanje

Počnite tradicionalnim scenarijom - upalite sveće, pustite neku opuštajuću muziku. Ali ovaj put, dodajte vodi specijalnu mešavinu ulja koja će vam pomoći da se opustite i zaplovite u romantično raspoloženje: dve kapi ulja pačulija, tri kapi sandalovine i nekoliko kapi ulja lavande. Verujte nam, nakon ove kupke imaćete nezaboravan s*ks, a sve zbog činjenice da će vaše telo i um nakon ove kupke biti potpuno opušteni.

2. Nosite s*ksi donji veš

Ako mislite da kupujete u prodavnici s*ksi donje rublje samo zbog vašeg partnera, verujte da je ovo samo delimično tačno. U stvari, većina žena se oseća opuštenije i izazovnije u lepom i s*ksi donjem rublju i osećaju se bolje u krevetu sa partnerom.

3. Opuštajuća masaža sa partnerom

Nežan dodir može probuditi i najumornijeg čoveka. Stoga, ako želite da opustite partnera pružite mu relaksacionu masažu. Ne treba da bude ograničena samo na neke delove tela. Prepustite se uživanju i koristite aromatična ulja.

4. Pripremite romantičnu večeru

Pored ukusne i lepo servirane večere važno je posvetiti se svom partneru dok uživate u hrani. Na primer, počnite tako što ćete svojom viljuškom hraniti partnera dok ga nežno milujete nogom ispod stola. Ne zaboravite da su muškarci izuzetno osetljivi na ženski osmeh, zato ne ignorišite njegove šale.

5. Naučite da volite svoje telo

Oni koji nisu stidljivi i vole svoje telo lakše se opuštaju u krevetu i kao rezultat toga, dobijaju više zadovoljstva od partnera. Stoga, ako imate averziju prema nagom telu, pokušajte bar jednom dnevno da provedete neko vreme pred ogledalom potpuno goli - tako ćete se otarasiti nepotrebnih kompleksa.

6. Igrajte se

Predložite svom partneru neku zanimljivu igru. Naravno ukoliko se dobro poznajete, inače partner može biti uplašen vašom dominacijom. Povez preko očiju od svilene marame ili kocku leda niko nije odbio. Pogotovo ako inicijativa dolazi sa vaše strane.

7. Ne zaboravite da poljubite svog partnera

Iako imaju prilično redovan s*ksualni život, mnogi parovi nakon nekog vremena prestaju da se ljube. Uvedite pravilo: najmanje 10 sekundi dnevnog ljubljenja sa partnerom. Ovaj ritual će vaš odnos učiniti senzualnijim.

8. Ne zatvarajte oči tokom s*ksa

Obratite pažnju na svaki dodir partnera, na kretanje ruku i izraz lica. Gledajte partnera u oči i ne izbegavajte ovaj jako važan kontakt.

9. Istražite nove poze

Ne morate kupovati prošireno izdanje "Kama Sutra" da proširite svoj s*ksualni život. Dovoljno je da pokažete malo mašte. Na primer, tokom misionarskog položaja stavite pod zadnjicu mali jastuk i procenite da li se nešto promenilo.

10. Pričajte u krevetu

Ne skrivajte svoje emocije. Pogotovo to ne radite u krevetu. Ne oklevajte da vičete, uzdišete, stenjete ili govorite o tome šta zaista želite. Muškarci cene emancipaciju žena, pa čak i više vole da čuju kakve emocije mogu izazvati svojim postupcima.

Isprobajte ove savete i unapredite vaš intimni život.

Glas javnosti / P04S

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR