Glas Javnosti

Da li znate šta zapravo znači "sugar daddy", odnosno "šećerni tata"?

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Šta zaista znači "šećerni tatica"

Fenomen "sugar daddy" (šećerni tata) unazad godinama se provlači među poznatim ili manje poznatim ličnostima. Obično "šećernim tatama" nazivaju starije muškarce koji su u vezi sa mlađom ženom. Često su te mlađe žene na meti kritika, ali njihov cilj je nesalomiv. O čemu se radi? "Sugar daddy" je obično stariji muškarac koji svoju dosta mlađu polovinu voli da počasti raskošnim poklonima i putovanjima.


Oni su obično uspešni i imaju prilično impresivan bankovni račun. Prema "Seeking Arrangementu", prosečan "šećerni tata" ima 45 godina i zarađuje oko 200.000 evra godišnje. S druge stane, njihova lepša polovina uživa u luksuznom načinu života i ne može to da priušti sama. Dakle, ovakav odnos koristi obema stranama.

Kako funkcioniše odnos?

Svaka veza može da bude drugačija, ali većina parova priastaje da u ranoj fazi zabavljanja sklopi finansijski sporazum. Tada mogu da budu postavljene jasne granice, kao što je na primer - da li razmišljaju o intimnom odnosu ili ne. Neke "šećerne bebe" (kako se nazivaju mlađe žene koje se zabavljuju iz koristi sa starijim muškarcem), će tražiti mesečnu novčanu naknadu, dok druge dobijaju poklone tokom praznika ili odlazak u šoping. 


Postavlja se pitanje da li su one isto što i eskort dame. Odgovor je ne. Ključna razlika je u tome što je veza sa "šećernim tatom" redovan aranžman, dok se pratnja može unajmiti za noć ili kao jednokratna poseta otmenoj zabavi ili događaju.

Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR