Glas Javnosti

Црвено носе страствене, а жуто нежне: Боја веша открива каква је жена љубавница

Ljubav
Autor: novosti.rs

За жене које носе црвени веш често кажемо да су страствене, али о лепшем полу говоре и друге боје доњег рубља.

ЗА жене које носе црвени веш често кажемо да су страствене, али о лепшем полу говоре и друге боје доњег рубља. Психолог Карен Хелер сматра да боје утичу на расположење, понашање, на то како нас други доживљавају, али открива и каква је жена љубавница.

- Игром бојама можете да "зачинити" сексуални живот - каже Карен. - Жути грудњак носе жене које су одане партнеру и жуде за нежношћу, а оне које преферирају црвено не губе време на романтичне игрице, воле узбуђења и да испробавају нешто ново у спаваћој соби.


Даме које радо носе ружичасти, светлоплави или зелени веш зраче љубављу и оптимизмом. Имају детињасти шарм, околина их доживљава као неодољиве, воле да се забављају и увек су у потрази на новим пустоловинама. Ако углавном носите грудњак боје коже то значи да сте организована, природна, реална и опуштена особа која ништа не крије.

Жене које преферирају бели веш настоје да сачувају приватност. То је боја невиности, страсти и тајни, али радо их носе и жене које желе да истакну природну лепоту. Бела је карактеристична за смирене и озбиљне жене, оне које брину о партнеру и не плаше се сопствених емоција. Црна боја указује на скривене емоције, говори о храброј и амбициозној жени која нагиње класичном стилу и не прати модне трендове. Жели партнера са којим може да оствари дугу и озбиљну везу, али то не значи да пристаје на монотон однос.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR