Glas Javnosti

BIZARNA METODA POVEZIVANJA PAROVA: Aleksandar i Viktorija se VEZALI LANCEM da bi učvrstili VEZU!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ako želite da učvrstite voju vezu ili brak možda bi trebalo da poslušate savet ovog mladog para koji se vezao ogromnim lancem kako bi bili bliži jedno drugom.

Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) želeli su da budu nerazdvojni.  Odlučili su da svoje ruke vežu lancem na tri meseca i svoj život u tom periodu dele na društvenim mrežama.

- Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno - rekao jeAleksandar.

Kada mu je Viktorija rekla da želi da prekine njihovu vezu, on došao na ovu ideju.

- Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedjeljno. Tokom naše poslednje svađe Viktorija je ponovo htela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba - iskren je bio Aleksandar.

Viktorija  je prvo bila protiv ove ideje i čak je svom dečku spustila slušalicu kada ju je predložio, ali posle nekog vremena je promenila svoje mišljenje. Već oko dva meseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

- Želela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osjetim nešto drugačije -  rekla jeo ona i dodala:

- Pristala sam na ovo jer ga volim!

U međuvremenu stigli su i na ukrajinsku televiziju, gde su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Na Instagramu svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno, piše City Magazin.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR