Glas Javnosti

4 razloga zašto: Mnogi muškarci neće ostaviti suprugu zbog ljubavnice - a ni obrnuto

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ljubavnica ste, ali verujete i sanjate da će se to promeniti jednog dana!?

Negujete ideju da će vaš voljeni muškarac da napusti svoju ženu i da će odlučiti da se potpuno posveti vama vašem zajedničkom životu!? Ali vašim nadama može uskoro doći kraj.
Muškarac nekako uspeva da sedi na dve stolice. On se ne rastaje sa suprugom pronalazeći bezbroj besmislenih argumenata za to, ali i dalje ostaje u odnosu sa drugom ženom.

 
Donosimo vam razloge zašto često oženjeni muškarac neće ostaviti svoju ženu, ali ni vas. 
1. Vi ste za njega samo zabava i užitak:
Na vašem mestu nekada je bila njegova sadašnja žena. Šalili su se, bili sretni i veseli – osećao se sa njom nekad kao sad sa vama. Vremenom su došla deca, problemi, koji su ujedno i utišali njihovu romantiku. 
Vi ste na mestu na kom je njegova žena bila nekad. Tu ste da biste mu donosili radost i užitak i ono najvažnije – sa vama se ponovo oseća kao muškarac, a takvo nešto je jako teško odbiti. Svesno i dobrovoljno ste ušli u taj odnos. On je na neki način lažov i vi pristajete na to.  Zaista je naivno očekivati da bude potpuno iskren prema vama.
2. Prija mu uloga žrtve.
U vašim očima on predstavlja sliku muškarca kojem je mnogo teško. Nevoljno živi sa ženom koju ne voli, jer voli vas, muče ga poslovne i porodične obaveze i strah od razvoda. 

To ga uznemirava, oseća se kao rob, a vi ste kao tračak svetla u njegovom životu. Poznato vam je ovo, zar ne? Preuzeli ste misiju spasioca kojem možda pomoć nije ni potrebna.
3. Živi u iluziji da je to dobra veza.
Dobijate poklone od njega, pokazuje ljubomoru – to vam je znak da vas želi i da vas neće dati nikome. 
4. Jer je kukavica. Istina je da se on svega boji.
Boji se da će biti otkriven, da će morati da se pravda, a najviše se boji istine. Šta će da izgubi ako bude otkriven? Dobri muškarci žive sa onima koje vole, ma koliko to teška odluka bila - preneo pult24.info.
Zapamtite to.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR