Glas Javnosti
posta

OTKRIJTE DA LI VAS KORISTI KAKO BI PREBOLEO BIVŠU: Znakovi koje ne smete da ignorišete

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Odnosi između muškarca i žene mogu biti konfuzni ukoliko na samom startu ne raščistite sve nedoumice. Kako biste izbegli nepotrebna preispitivanja o svom odnosu s partnerom, ali i javljanje nepoverenja, najbolje je odmah postaviti sva pitanja koja vas zanimaju.

Da li je spreman da vam se posveti ili je još u prošlosti, znaćete prema njegovom ponašanju.

Ukoliko ste ušli u vezu s nekim ko je nedavno raskinuo s prethodnom partnerkom, pitanja o njegovim osećanjima prema njoj nešto su što morate izvesti na čistac. Često se dešava da vam dečko kaže kako je preboleo bivšu i da je ona za njega prošlost, međutim, prema njegovom ponašanju čini vam se sasvim suprotno. Zbog toga je važno obratiti pažnju na određene znakove koji će vam otkloniti sve sumnje.

Ide iz veze u vezu

Svakom je potrebno vreme posle raskida kako bi sredio svoje misli i osećanja. Ako on nije odvojio vreme za to, već je bukvalno preko noći uskočio iz jedne veze u drugu, velike su šanse da vas koristi kako bi zaboravio bivšu ljubav. Niko ne prestaje nikog da voli u trenutku raskida, bez obzira ko ga je poželeo. Stalno pominje bivšu

Bivši partneri su deo naše prošlosti i to ne možemo promeniti. Ipak, upravo tamo treba i da ostanu, te nije poželjno o njima govoriti u novoj vezi. Da li on ima običaj da stalno pominje nekadašnju devojku, čak i kada je intiman s vama? Iako ga verovatno mnogo stvari i situacija podseća na nju, da zaista želi da je zaboravi, trudio bi se da je izbegava u razgovoru, makar kada ste vi tu.

Vaše tajne odaje bivšoj devojci

Prijateljstvo između bivših partnera je moguće, međutim, treba postaviti granice. Za sve postoji i vreme. Bivši mogu biti prijatelji tek kada se potpuno ugase osećanja koja su nekad gajili jedno prema drugome. Ma kako se sve ove kockice složile, ako je vaš partner prijatelj sa bivšom i odaje joj sve vaše tajne i intimne stvari iz vaše veze, to može biti znak za uzbunu. Ukoliko se prvo njoj poverava povodom bitnih životnih dilema, to vam dovoljno govori da mu je važnija od vas, te da ćete zauvek biti u njenoj senci.

BONUS VIDEO: NEĆETE VEROVATI, ALI OVDE SE PERU PARE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR