Glas Javnosti

Devojka otkrila na šta je dečko PRISILIO kako bi je verio, ljudi su ZGROŽENI: "To je početak ZLOSTAVLJANJA"

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Mnoge devojke pristaju na svakakve uslove kako bi mogle da se pohvale da su verene, što je očekivano u određenim godinama života.

Mnoge devojke pristaju na svakakve uslove kako bi mogle da se pohvale da su verene, što je očekivano u određenim godinama života.

Tako je jedan neukusan uslov postavljen 27-godišnjoj Sidni Purl koja je ceo "slučaj" ispričala u videu objavljenom na TikToku, nakon kojeg su mnogi ostali zabrinuti jer to nije normalno ponašanje osobe koja te voli i želi sa tobom da ostari, a radilo se o tome da je morala na plastičnu operaciju samo kako bi je on verio.

"Verenik me je naterao na plastičnu operaciju pre nego što smo se uopšte verili. Ja imam 27 godina, a on 37 i doktor je koji dobro zarađuje. Redovno daje novac u humanitarne svrhe i pomaže siromašnima, a njegovi roditelji su neverovatni. Dobro se slažemo i mnogo se smejemo zajedno i uživamo u međusobnom društvu, a neću se pretvarati da mi novac koji zarađuje nije privlačan. Ne bih rekla da sam materijalista, ali želim finansijsku stabilnost za svoju decu", rekla je.

Što se tiče njegovog uslova, Sidni tvrdi da su zajedno bili dve godine kada je njen verenik zatražio da ode na liposukciju nogu, a nakon što je pristala na operaciju koju je kasnije on platio, par se verio, ali ona ipak ima neke sumnje koje su razlog objave njenog videa.

"Nikad mi ne daje komplimente, nikad me ne dira niti mi pokazuje ljubav. Vredno radi ceo dan i ne želim da mu prigovaram, ali nemam osećaj da me voli i često kad ima loš dan, odgurne me", požalila se ona, a mnogi su joj u komentarima savetovali da beži od takve osobe.

"Meni ovo zvuči kao početak zlostavljanja", "Beži što prije od takve osobe", "Nemoj se udati samo kako bi imala finansijsku sigurnost. Veruj mi da je bolje biti zaljubljen", glasili su neki od komentara zabrinutih korisnika društvene mreže.

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR