Glas Javnosti

DA LI TREBA JESTI POBELELU ČOKOLADU? Naučnici došli do iznenađujućeg otkrića

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Bele mrlje su odraz određenih atmosferskih uslova.

Neretko se dešava da je čokolada u roku ali se na njoj pojave beličaste mrlje. Da li je to znak da je pokvarena ili nema razloga za brigu, pročitajte u nastavku.

Ne bi trebao da bude razlog za brigu

Naučnici iz Hamburga posvetili su se ispitivanju ove teme zbog velike zabrinutosti potrošača. Bele mrlje na braon čokoladi, kojoj je rok u redu, izazvale su sumnje u svežinu proizvoda. Nakon detaljnog istraživanja došli su do zaključka da to ne bi trebao da bude nikakav razlog za brigu.  Tvrde da se to dešava zbog neodgovarajućih atmosferskih uslova u kojima je čuvana, obično na hladnom mestu. 


Ako želite da boja čokolade ostane braon, čuvajte je na temperaturi 16 do 18 stepeni, i nemojte previše dugo da držite otvoreno pakovanje.


Glas javnosti/ U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR