„Bilo je stvarno super videti piletinu kako izlazi iz naduvanog svinjskog mehura, imala je divan krem sos i odlične pečurke, ali nema šanse da bih ponovo naručio ovu piletinu. Iskreno, jeo sam i bolje, " on kaže. Za kompletan utisak pogledajte video.
Ko je Pol Bokuz
Pol Bokuz je bio jedan od najuticajnijih i najpoznatijih francuskih kuvara u istoriji moderne gastronomije. Rođen je 1926. u Francuskoj, a preminuo 2018. Bokuz je bio pionir u razvoju nove kuhinje, pokreta koji je promenio tradicionalne francuske kulinarske tehnike i stavio akcenat na sveže sastojke, lakšu pripremu i naglašenu prezentaciju jela.
Njegovi restorani, posebno njegov glavni restoran LAuberge du Pont de Collonges u blizini Liona, postali su svetski poznati. Bokuz je takođe bio ključan u razvoju kulinarskih takmičenja, kao što je Bocuse dOr, koje je postalo jedno od najprestižnijih takmičenja za kuvare.
Pol Bokuz je simbol francuske kulinarske izvrsnosti i njegovo nasleđe nastavlja da inspiriše kuvare širom sveta.
Glas javnosti/I01H