Glas Javnosti

Najlepše KNEDLE ZA SUPU: Napravite ih po ovom RECEPTU - neće biti tvrde, a neće se ni raspadati!

Hrana
Autor: Glas javnosti

Savršeno odmereni sastojci garantuju da ćete imati najukusniji ručak.

Али ако не желите да бринете о томе, не морате да бринете да ли је то гризли. Иако су наше баке често спремале домаћу супу са кнедлама, а је временом замењена супама из кесице које нису ни близу укусне као старинска супа која се сатима крчка на шпорет.

Ако сте љубитељи супе са кнедлама, не знате да их направите, у наставку је проверен рецепт. Ако не знате шта да радите, не морате да бринете о томе, али не морате да бринете о томе. Пре него што га сачувате, добра је идеја да затражите услугу ресторана. Састојци: 

2 дана

6 супених кашика гриза

2 супене кашике кукурузног брашна

две кашике уља или масти

тако

Припрема:

Одвојите беланца од жуманаца, па беланца умутите виљушком у снег. Додајте им со, па их још мало умутите.

Лек може да садржи неке супстанце које су штетне за тело, али то не мора бити узето у обзир. Можете користити и пост да га ставите на бело и тада ћете видети шта радите.

Али не треба дуго да се стигне тамо. Кашичицу спустите у уље или отопљену маст, па у смесу за кнедле; То значи да можете видети оно што тражите. Али онда морате да одвојите неколико минута на колену, држите колено на минуту, одвојите неколико минута да скинете кожу, а затим ставите колено на неколико минута. За то време кнедле ће набубрити и биће мекане и укусне. Пријатно!

Стакло јавности / Б06С

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR