Izrendajte 1 koricu limuna u činiju, pa ubacite jaja, šećer i umutite žicom. Dodajte prstohvat soli, promešajte žicom, a potom umiksajte. Mutite oko 6-7 minuta dok ne postane gušće teksture. Dodajte postepeno ulje i nastavite da miksate. Dodajte prosejanu mešavinu brašna i praška za pecivo. Umutite žicom, pa smesu izlijte u pravougaoni pleh olbožen pek papirom. Pecite na 170°C oko 35 minuta. U međuvremenu, u činiju ubacite slatku pavlaku i šećer u prahu, dobro umiksajte, pa dodajte krem sir. Kada dobro umiksate, ostavite fil za kolač u frižider. Sa ohlađene kore skinite pek papir, pa je podelite uzdužno na 2 jednaka dela. Obe kore za kolač premažite slatkom pavlakom. Ohlađen fil stavite u špric za kolače i nanesite po jednoj kori, pa prekrijte kolač drugom.
Glas javnosti/M01S