Glas Javnosti

IDEALAN RUČAK: Recept za starinski podvarak

Hrana
Autor: Glas javnosti

Podvarak je kao i prebranac idealan u kombinaciji sa mesom.

Sastojci

kiseli kupus


glavica crnog luka

biber u zrnu

lovorov list

aleva paprika

meso po želji

Priprema

Najpre ispržite meso po želji, šta volite, povadite ga u činiju i na tom ulju pržite podvarak. Iseckajte sitno crni luk, proprzite na ulju gde se pržilo meso, dodajte kupus (količina po želji) iseckan na tanke trakice i prorpžite oko pola sata. Stalno mešajte da se ne zalepi za dno.

Zatim dodati oko pola kašike aleve paprike, biber u zrnu, nekoliko lovorovih listova, posoliti po ukusu, preručiti u posudu koja može u rernu i peći oko 2 sata dok kupus ne omekša. Posudu prekriti folijom i za vreme pečenja ne mešati.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR