Ručak je jedan od glavnih obroka u toku dana. Domaćice često potroše sate i sate kuvajući teška i komplikovana jela.
Ipak za one koje zbog nedostatka vremena kuvaju samo ono što se može spremiti brzo i lako ovo je sjajan recept.
Osim što se brzo pravi za njegovu pripremu vam je potrebno samo tri sastojka.
Kako ga pripremiti
Piletinu isecite na šnicle. Svaku šniclu usoliti i preliti uljem, pa ostaviti da se marinira oko sat vremena. Ako imate vremena može i duže jer je sve mekanije što duže stoji u marinadi.
Zatim meso poređati u vatrostalnu posudu u koju ste sipali malko ulja. Preko pilećih šnicli istresite supe iz kesice i pavlaku za kuvanje.
Rernu uključite pre nego što počnete sa pripremom obroka. Kada temperatura pećnice bude 200 stepeni ubacite vatrostalnu posudu i pecite oko pola sata.
Ručak je gotov kad dobije lepu rumenu boju.
Sada je vreme kada na stolu obavezno treba da se nađe i nešto zeleno. Jedna zelena salata biće savršen dodatak ovom ručku.
Ukoliko volite možete da dodate i malo prženog pomfrita.
(Glas javnosti)