Glas Javnosti

ŠPARGLE NA JEDINSTVEN NAČIN: Ukus koji ćete obožavati

Hrana
Autor: Glas javnosti

Špargle iz rerne možete poslužiti samostalno, ali i kao prilog uz ribu ili piletinu vi birate najbolji način za posluženje ali i ukus

Priprema:

Odvojiti mekani od drvenastog dela špargle, oprati, pa kuvati par minuta u slanoj, kipućoj vodi.

Procediti, pa staviti na kuhinjski ubrus da se osuše savetuje Coolinarika

Posudu u kojoj ćete peći špargle obložiti papirom za pečenje, pa papir premazati maslinovim uljem.


Poslagati špargle u jednom sloju, posoliti, pobiberiti, dodati beli luk u prahu, po želji, i preliti maslinovim uljem.

Na kraju obilato posuti rendanim parmezanom. Peći 10 do 12 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Sastojci : 

– 500 g špargli

– 5 kašika rendanog parmezana

- so, biber

- maslinovo ulje

- beli luk u prahu, po želji

Uživajte u svom eksperimentu i jedinstvenom ukusu po vašoj meri.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR