Glas Javnosti

RUČAK KAKAV NISTE PROBALI DO SADA : Recept će vas zaludeti načisto

Hrana
Autor: Glas javnosti

Pileće belo meso a da bude meko i softano, postoji način i recept je odličan.

Trik je u jednom neočekivanom sastojku i možda će vam pogled na listu sastojaka delovati čudno ili ćete se zgroziti zbog "masnoće", verujte - kada je budete probali oduševiće vas!

Sastojci:

1 pileće grudi (bez kostiju)

100 g majoneza

malo belog luka u prahu

100 g narendanog kačkavalja

so

biber

mirođija

Priprema:

Piletinu iseći na 6 komada, može se malo i izlupati čekićem, ali vrlo malo. Oprati, ocediti, ostaviti da se osuši, pa posoliti i pobiberiti. U međuvremenu pomešati majonez, miriđiju, beli luk i narenan kačkavalj. Smesu naneti na meso sa obe strane, pa staviti u pleh obložen papirom za pečenje i pokriti aluminijumskom folijom piše Mondo

Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni C oko sat vremena, pa ukloniti foliju i ostaviti da porumeni.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR