Krompir sa sve ljuskom skuvajte. Procedite i kada se ohladi skinite ljusku, pa isecite na kockice. U tiganju na malo ulja propržite mleveno meso, posolite i pobiberite, promešajte, pa prebacite u posudu. Zatim u istom tiganju propržite sitno seckani crni luk, posolite i pržite dok ne omekša. Onda dodajte seckanu papriku i mleveni beli luk, pa posle minut dodajte u posudu sa mlevenim mesom. Zatim u tiganj sipajte još malo ulja, pa propržite krompir. Posolite i pospite tucanom paprikom, pa promešajte. Kada postane hrskav dodajte i mleveno meso i luk. Pospite orihanom i promešajte, pas pržite još malo. Sklonite sa šporeta, pa pospite mrvnljenom fetom i seckanom mocarelom. Pecite u zagrejanoj rerni na 230°C oko 10 minuta. Onda podignite ka gornjim grejačima i pecite još 2-3 minuta.
Glas javnosti/M01S