Postoji veliki broj sličnih recepata za ovaj raskošni slatkiš, a mi vam dajemo - naravno - najukusniji! Uživajte u svakom zalogaju ove torte sa najomiljenijom čokoladom
- Sastojci:
- Za podlogu:
- 200 g keksa (po izboru)
- 100 g otopljenog putera
- Za fil:
- 200 g čokolade milka
- 500 ml slatke pavlake
- 2 kašičice želatina u prahu
- 2 kašike vode
- Za preliv:
- 100 ml slatke pavlake
- 100 g čokolade milka
- Za dekoraciju (opciono):
- 100 g čokolade milka, narendane
- Šlag ili preliv po želji
Priprema:
Podloga: Keks stavite u blender ili ga sameljite u kesici pritiskajući ga valjkom ili kašikom. U otopljen puter dodajte samleveni keks i dobro promešajte da se sjedini. Smesu utisnite u dno kalupa za tortu, ravnomerno je rasporedite i pritisnite prstima da se stegne.
Stavite koru u frižider dok pripremate fil.
Glas javnosti/M01S