Testo se lako mesi, a mirisan puter pun paste od belog luka daje poseban šmek.
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte brašno, sojino mleko i vodu i dobro sjedinite. U drugoj posudi pomešajte brašno, šećer, kvasac i so. Dodajte toplo sojino mleko, pastu od brašna i puter sobne temeprature. Umesite mekano testo, pa pokrijte providnom folijom i ostavite pola sata da nadođe. Isecite vrh glavice belog luka, pa stavite na pleh. Tako uradite i sa drugom, pa pecite 10 minuta na 200°C. Istisnite pastu od belog luka u neku posudu i dodajte margarina sobne temeprature i seckani peršun. Dobro sjedinite. Razvucite testo, pa premažite nadevom od belog luka i pospite rendanim sirom, začinima po želji i posolite. Isecite na kocke, a onda dodajte ređajte po 3 kocke jednu na drugu i stavljajte u posudu. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 20-30 minuta.
Glas javnosti/M01S