Glas Javnosti

RECEPT SA SLATKO KISELIM SOSOM : Možete isprobati ovaj specijalitet i pasti na prvi zalogaj!

Hrana
Autor: Glas javnosti

Ako volite da isprobavate različite kuhinje i egzotičnu hranu, mi vam predlažemo da napravite krmenadle u slatko-slanom sosu. Glazura od meda, bujona i belog luka čini meso izuzetno sočnim.

  • Sastojci:
  • 400 g krmenadla
  • 1 kašika neslanog putera
  • 3-4 čena belog luka
  • 1/4 šolje pilećeg bujona
  • 1/4 šolje meda
  • 2 kašike jabukovog sirćeta


Priprema: 


Meso zasecite tamo gde je masnoća, pa posolite i pobiberite. Propržite u tiganju, pa izvadite na neki tanjir. U isti tiganj dodajte puter, pa kada se istopi dodajte mleveni beli luk, a posle minut i med, bujon i sirće. Dobro promešajte, pa kada sos krene da vri vratite meso unutra. Prelijte malo sosa preko mesa i ostavite još par minuta da se krčka. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR