Glas Javnosti

RECEPT SA SARMAMA I PIREOM : Ovo još niste probali!

Hrana
Autor: Glas javnosti

Od kiselog kupusa su glavne na zimskoj trpezi i Srbima nije problem da ih jedu danima. Ako i vi spadate u one koje vole sarme, predlažemo vam da napravite ove od svežeg kupusa punjene pire krompirom i slaninom. Nisu samo ukusne, već su i dekorativne, pa će ulepšati svaku svečanu trpezu

  • Sastojci: 
  • 6 listova ljubičastog kupusa
  • 2 krompira
  • slanina 


Priprema: 

Listove kupusa kratko blanširajte. Krompir skuvajte, pa ispasirajte, a slaninu ispržite. Iseckajte je i dodajte u pire. Promešajte i sipajte nadev preko listova. Napunite pire krompirom i prženom slaninom, pa urolajte. Stavite u nauljenu vatrostalnu posudu i pecite na 180°C oko 20 minuta.

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR