Glas Javnosti

PRIPEMA SVINJSKOG MESA NA FRANCUSKI NAČIN : Recept za kojim su domaćice u Srbiji odlepile!

Hrana
Autor: Glas javnosti

Meso se proprži, dodaju se krompir i začini i na kraju se posipa rendanim sirom. Ostavlja se sve na vatri još koji minut dok se sir ne istopi - fantastičan ukus!

Sastojci:

  • 6 krompira
  • 300 g svinjetine
  • 2 čena belog luka
  • 1 crni luk
  • 2 paradajza
  • 200 g rendanog tvrdog sira
  • biber po ukusu
  • so po ukusu
  • kari po ukusu
  • ulje


Svinjetinu
 isecite na krupnije trake, a krompir na kriške. Ispržite svinjetinu na manjoj količini ulja. Dodajte krompir i začine po ukusu, pa pržite dok krompir ne bude polugotov, mešajući povremeno. Dodajte usitnjen beli i iseckan crni luk u tiganj, pa pržite još 5 minuta. Krupnije iseckajte paradajz, pa i njega dodajte. Pospite rendanim sirom, stavite poklopac i ostavite na vatri još 5 minuta dok se sir ne istopi.

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR