Za ovu ukusnu musaku koja se brzo priprema vam je potrebno 5 krompira, pakovanje svežih šampinjona, 2 šargarepe, čaka pirinča, 3 čena belog luka, pola ljute pepričice, so, biber, vorčester sos i voda.
Krompir lepo oljuštite iseckajte na kolutove, a isto uradite i sa šargarepom i šampinjonima. U tepsiju ređajte sledećim redosledom - krompir da pokrije dno posude, šampinjone pa šargarepu. Između se pospe pirinač i doda sitno naseckani beli luk i nekoliko kolutića ljute papričice po ukusu.
Zatim to sve začinite, posolite i pobiberite, pa prelijte vorčester sosom. Ceo postupak ponovite još jednom, tako da ukupno budu dva reda.
Na kraju musaku prekrijte folijom i pecite u rerni na 250 stepeni, 35 minuta. Kada sve bude gotovo, skinite foliju i vratite još nekoliko trenutaka kako bi se uhvatila hrskava korica.
Sačekajte da se musaka prohladi, pa servirajte.
Prijatno!