Glas Javnosti

POSNA PAŠTETA: Kremasta i gotova za čas

Hrana
Autor: Glas javnosti

Tunjevina je bogata omega 3 masnim kiselinama. Zdrava je i hranljiva, držaće vas sitim. Napravite paštetu pa namažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

  • 2 konzerve tunjevine
  • 1 glavica crnog luka
  • 3 obarena krompira
  • 1 do 2 kašike posnog majoneza
  • malo peršuna
  • 3 kisela krastavca
  • so

Priprema:

 

Ocedite tunjevinu od ulja. Iseckajte luk sitno. Onda narendajte kuvani krompir, dodajte majonez pa iseckajte peršun. Dobro sve pomešajte i sjedinite. Dodajte sitno seckane krastavčiće. Po potrebi posolite.



Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR