1. Zamrznuto testo za picu se potpuno razlikuje od svežeg. Obično postaje mlitavo, bez obzira koliko vam je pećnica vruća, jer u testu, sosu, čak i siru i dodacima ima mnogo kristala leda. Najbolje je ne dozvoliti da dodiruje druge posude. Samo gurnite smrznutu pitu direktno na rešetku u rerni.
2. Dodajte stvari slične sosu na picu tek kada se ispeče. Maslinovo ulje, sveži bosiljak i origano, malo ljute papričice ili sveži paradajz.
3. Dodajte još sira, tj. dodajte što kvalitetniji sir. To može biti sveža mocarela, na primer.
4. Nemojte dodatno soliti smrznutu picu. Umesto toga dodajte fetu ili neki tvrdi sir.
5. Što više svežih sastojaka stavite na pečenu picu iz marketa, biće bolje. To može biti nešto kvalitetno suhomesnato, sveži začini, sveže ili grilovano povrće kao i kukuruz. Takođe, ako imate ostatke pečenog mesa, ne ustručavajte da ih dodate a dobrodošao je i pesto sos.
6. Dodajte koštunjavo voće - bilo koje imate biće odlično.
7. Možete dodati kozji sir, smokve, majčinu dušicu, masline, origano, fetu, pasulj, limun ili neki ljuti sos.
8. Stavite biber i možete dodati mladi crni luk ili šta god volite od zelenog povrća.
Izvor:Manmadediy