Glas Javnosti
Posta

PIRINAČ SAVRŠEN ZA ČIŠĆENJE OD TOKSINA: Pripremite ga na ovaj način

Hrana
Autor: Glas javnosti

Vremenom štetne materije naprave takvu deponiju u organizmu da su malaksalost, pospanost, razdražljivost i opšti pad imuniteta neizostavni.

Stoga, veoma je važno da shvatimo da čišćenje organizma od toksina nije samo "trendseterska" fama, već jedna od važnih stavki očuvanja imuniteta. Postoje razne metode detoksikacije a jedna od posebno hvaljenih je i detoksikacija organizma pirinčem, piše Kurir.

Postupak

Uzmite običan pirinač, toliko supenih kašika koliko imate godina, pa ga dobro isperite i naspite u staklenu teglu. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.


Ujutru svu vodu iscedite i uzmite jednu punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli, u posebnoj vodi. Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.

U čemu je tajna?

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, pa tako njegova zrna deluju kao svojevrsni upijač.

Ovom metodom pročišćava se organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.


Posle uzimanja pirinča ujutru poželjno je da ne jedete i ne pijete najmanje tri sata. Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.

Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, posle tretmana u roku od nekoliko meseci.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP