Glas Javnosti

Novi recept za tradicionalno jelo: PUNJENE PAPRIKE NA MAĐARSKI NAČIN

Hrana
Autor: Glas javnosti

Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u skoro svakom domu, jednostavno je skuvati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.

Umesto da mu dodajete vodu, koristite bujon ili višak bistre supe od mesa i povrća. Osim toga, nasecite i malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u sos.

Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.

Kako prenosi "Punkufer", mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.

Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka – dodajte jednu kašičicu u nadev.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR



 


AKTUELNE VESTI S MREŽA



HOROSKOP