Ova torta je najbolja ako brzo želite da napravite nešto ukusno ili ako vam dođu nenajavljeni gosti.
Potrebno vam je 300 grama mlevene plazme, 800 grama šlaga, 300 grama čokoladnih napolitanki, 1,5 litar mleka, 300 grama kokosa, 20 kašika šećera i 3 želatina.
Želatin rastvorite sa 1 dl mleka. Ostatak mleka sjediniti sa šećerom i skuvajte. U vrelo mleko dodajte želatin i kuvajte još 10 minuta. Sklonite sa špreta i ohladite pa sa njim umutiti sav šlag. Zatim šlag podelite na tri dela pa u jedan dodajte kokos, u drugi mleveni keks a u treći mlevene napolitanke, piše najzena.rs. Dublju posudu obložite sa unutrašnje strane aluminijumskom folijom, pa ređajte filove jedan preko drugog. Najbolje bi bilo tortu ostaviti preko noći u frižideru da odstoji, ali ako ne možete da čekate, odmah je možete servirati. Ne zaboravite da je na kraju ukrasite umućenim šlagom.