Zagrejte rernu na 250 stepeni F i obložite pleh za pečenje papirom za pečenje , u zavisnosti od količine listova sira koju pravite. Ovo je zaista važan korak jer se hrskavice ne lepe za pergament i lepo se uklanjaju nakon pečenja. Osim toga, odstranjuje deo ulja koje se oslobađa tokom procesa, a čišćenje je minimalno.
Uklonite papir između njih i složite ih ravnomjernu po plehu. Jednu po jednu krišku, položite ravno na pleh obložen papirom za pečenje. Iako ne moraju biti jako udaljeni, pazite da se ne dodiruju.
Uverite se da je rešetka za pečenje postavljena u srednji položaj prethodno zagrejane rerne. Stavite pleh u rernu i pecite 35 minuta na 250 stepeni F. Nakon 35 minuta u rerni, izvadite i ostavite da se ohlade na plehu. Kada se ispeku, oslobađa se mnogo ulja, pa ih nakon što se ohlade stavite na papirni ubrus da upije višak pre posluživanja.
Agroinfo.rs