Glas Javnosti

NAPRAVITE BRUSKETE KARPEZE ove subote i uživajte kao Italijani (RECEPT)

Hrana
Autor: Glas javnosti

Kad ih zagrizete, onako hrskave, a sir i paradajz im daju sočnost...

Napravićete ih začas, a obožavaju ih svi – od namlađih do najstarijih.

Sastojci:

8 parčadi starog hleba
4 manja paradajza
4 manje mocarele
50 g putera
2 čena belog luka
so, origano
svež bosiljak

Priprema:

1. Ostaviti puter 15 minuta na sobnoj temperaturi.

2. U činijici viljuškom izgnječiti puter, dodati malo soli i ispasiran beli luk. Paradajz i mocarelu iseći na kolutove.

3. U tosteru ispeći hleb ili ga zagrejati u rerni. Dok je još topao, namazati ga puterom s belim lukom, pa na njega slagati kolut paradajza, pa kolut mocarele, paradajz, pa mocarelu.

4. Posuti origanom, ukrasiti svežim bosiljkom i poslužiti.

Glas javnosti / O10S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR