Jedino što oni u mleveno meso dodaju i papriku, a u sredinu poređaju sir koji se razvlači kada se istopi. Ovo je jedno od najukusnijih jela, a izgleda kao najlepša slana torta.
Priprema:
Krompir isecite na kockice i kratko obarite da omekša. U tiganju propržite sitno seckan crni i beli luk i papriku, pa kada povrće omekša dodajte mleveno meso. Posolite, pobiberite, pa pospite začinskom paprikom. Pred kraj dodajte paradajz pastu i promešajte. Ostavite još 2-3 minuta i sklonite sa vatre. Jaja umutite, pa posolite i dodajte seckani peršun. Na tanku limenu tepsiju stavite pek papir i preko stavite okrugli obruč. Premažite uljem dno i ivice, pa stavite kuvani krompir koji ste procedili, pola količine. Sipajte malo jaja preko, pa meso. Poređajte sečeni sir i rasporedite preostali krompir. Prelijte jajima. Pecite na 180°C oko 30 minuta piše Stvar ukusa