Pripremite i ovaj divan kolač sa mekanim kokos biskvitom, voćnim želeom i kremastim filom od kokosa i krem sira. Sve to ukrasite belom čokoladom i počastite se preukusnom poslasticom.
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom, prstohvatom soli i vanilin šećerom, pa dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo. Sjedinite, pa sipajte mleko, ulje i kokos i dobro promešajte. Sipajte testo u tepsiju koju ste obložili pek papirom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 25 minuta. Ostavite da se ohladi, pa gotovu koru izbockajte viljuškom i premažite mlekom koje ste pomešali sa šećerom u prahu. Pomešajte želatin sa vodom i ostavite da nabubri. U tiganju pomešajte maline i šećer, pa kada se smesa istopi, dodajte i želatin i kuvajte još par minuta, uz mešanje. Sipajte preko kore i lepo poravnajte. Ostavite da se ohladi u frižideru 2 sata. Umutite slatku pavlaku sa šećerom, pa dodajte krem sir i sjedinite mikserom. Onda sipajte kokos i lagano umešajte. Sipajte fil preko voćnog želea. Ukrasite rendanom belom čokoladom i ostavite da se ohladi u frižideru 2 sata.