Glas Javnosti

KOLAČ OD ČOKOLADE KOJI SE TOPI U USTIMA : Recept koji se ne zaboravlja

Hrana
Autor: Glas javnosti

Embargo kolač, koji podseća na medeno srce. Devedesete godine su obležile nestašice namirnica, pa su se domaćice snalazile od onoga što imaju kod kuće. Embargo kolač je podsetnik na ta vremena, a iako se pravi od jeftinih sastojaka


Priprema: 

U posudi pomešajte prosejano brašno, šećer, sodu bikarbonu i kakao. Sipajte vodu i ulje, kao i džem i sve dobro promešajte. Na kraju dodajte rendane jabuke. Dobijenu smesu sipajte u kalup koji ste obložili pek papirom i pecite na 200°C oko 20 minuta. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR