Glas Javnosti

KOLAČ NEOBIČNOG IZGLEDA IMA SVOJ FESTIVAL U SREMSKIM KARLOVCIMA:Festival kuglofa počinje prekosutra

Hrana
Autor: Glas javnosti

“Festival kuglofa” biće održan od 3. do 5. juna 2022. u Sremskim Karlovcima u organizaciji fondacije “Zavičajna kuća” i Udruženje građana “Petrovaradin Media”.

I ove godine organizatori Festivala su za sve posetioce pripremili bogat izložbeni i kulturno-umetnički program koji počinje 3. juna.

Naime, u petak, prvog dana Festivala, za 11.00 sati je najavljeno otvaranje izložbe slika neafirmisanih slikara – Fondacija “Zavičajna kuća”, ulica Andreja Volog 1A. Večernji časovi rezervisani su za najmljađe za koje će od 18.00 sati biti organizovan program u pešačkoj zoni na centralnom gradskom trgu.

U subotu 4. juna u 13 časova planirano je proglašenje najboljeg ovogodišnjeg kuglofa na Festivalu kuglofa i dodela nagrada. Nakon toga, proizvođači tri prvoplasirana kuglofa će ponovo izradi svoje pobedničke kuglofe na Izlagalištu, pred publikom.

Istog dana, u 20 časova biće održan koncert horova crkve Presvetog Trojstva. Za posetioce Festivala u periodu od 10.00 do 23.00 sata biće organizovana celodnevna postavka sajamsko – turističkog karakterakoja obuhvata izlaganje kuglofa, karlovačkih vina i bermeta, začinskog bilja, suvenira, antikviteta, ručnih radova i starih zanatskih proizvoda.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP