Glas Javnosti

KAO DA JE SA MESOM! Posne ćufte u pasulju, zadovoljiće sva vaša čula

Hrana
Autor: Glas javnosti

Božićni post je u toku, koji važi za jedan od blažih kada je u pitanju izbor jelovnika. Dakle, onaj ko poštuje sva pravila, treba da zna da je konzumiranje ribe dozvoljeno uza dane vikenda i pojednih praznika, kao što je bilo Vavedenje.

Za manje dovitljive domaćice predlažemo posni ruač koji će zadovoljiti sva čula i glad nećete uskoro osetiti. Danasnji posni predlog za rucak su posne riblje ćufte u pasulju.

Potrebni sastojci: 

1 kg fileti oslica
300gr obarenog krompira
50gr brasna
So, biber, persun list, pera od praziluka, prezle.

Priprema:

Skuvate ribu i krompir. Skuvani krompir izgnjecite i sjedinite ga sa skuvanom ribom, sve sameljete. Zatim dodate brasno, biber i so. Oblikujete cufte i pečete ih na ulju.

U skuvani pasulj dodajte ćufte. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR